Bryllup,  Bryllupsplanlegger,  Tjenester

Vi er din bryllupsplanlegger

Hva er din visjon for deres dag? Det er det som er i fokus for oss i Effortless. Vi hjelper dere å få visjonen ut i virkelighet, og vi skal kunne samarbeide over flere måneder, derfor er kjemi med brudeparet viktig for oss. 

Vi kan ta hånd om gjesteliste, møte med leverandører, invitasjoner og annet trykk, budsjettering, koordinering og dekorering – for å nevne noe. Med Effortless får du løsningen som passer for deres bryllup. 

Som Full-service planlegger fikser vi alt. Fra start til slutt er vi tilgjengelig for dere! Dette er en løsning som passer ypperlig for dere som ønsker et komplekst bryllup eller ønsker en profesjonell guide igjennom planleggingen og utførelsen av bryllupet.

 • Lage overordnet visjon for bryllupet
 • Booke og møte med leverandører
 • Arrangere aktiviteter/hendelser under bryllupet
 • Koordinator på dagen

Med bryllupsdesginer får dere hjelp til det estetiske ved bryllupet. Dette er løsningen for dere som vil løse koordineringen og organiseringen selv, men trenger støtte til visjon for et helhetlig bryllup.

 • Lage overordnet visjon for bryllupet
 • Invitasjoner og andre trykksaker
 • Blomster
 • Bordpynt

Hjelp når du trenger det! Overordnet evtstøtte gir deg frihet til å planlegge det du ønsker seg, og få hjelp til det du ikke har overskudd til selv. Dette er et godt valg for par som ønsker ideer til bryllupet, men vil sette det til livs på egenhånd.

 

Koordinator på bryllupsdagen sørger for at alt går etter planen under bryllupet, men  du står med alt på forhånd.

 • Koordinere leverandører på bryllupsdagen

 • Bordplassering
 • Opprydning etter festen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *