Arrangement,  Skotfossdagene

Skotfossdagene 2019

Ferieopplevelse i Skien

Hvor langt må du dra for å gi deg selv og familien en opplevelse? Med Skotfossdagene trenger du ikke en gang dra ut av kommunen. Under Skotfossdagene finner du vannaktviteter, familievennlig opplevelser, en rolig atmosfære og andre barnefamilier.

Program

Fredag

17.00: Velkommen

18.00: Bli med å sette opp lavvuer, ta en kanotur eller nyt kvelden ute.

19.00: Aftensmat

21.00: Kveldsro i leieren

Lørdag

09.00: Aktivitetene åpner

13.00: Fotballturnering

15.00: Kanokonkurranse

17.00: Hemmelig aktivitet

19.00: Felles middag

21.00: Kveldsro i leieren

Søndag

09.00: Aktivitetene åpner

13.00: Hemmelig aktivitet

15.00: Pakke ned leieren/utstyr

17.00: Avreise til hemmelig aktivitet

20.00: Avslutning

Praktisk informasjon

Deltagerne på Skotfossdagene skal ikke trenge å gå sultne. Målet er at alle som deltar skal få frokost og snacks gratis.

Skotfossdagene er en festival basert på dugnad. For å fortsatt kunne være en gratis opplevelse må deltagerne selv rydde opp etter seg, og benytte de utsatte avfallsdunkene.

Som i 2018 vil det være påmelding i forkant av Skotfossdagene. Man kan uansett komme og delta på aktivitetene på dagen, men man vil f.eks ikke få måltider/snacks og reise til evt andre aktviteter uten påmelding i forkant.

PÅMELDING

I lavvuene vil det totalt sett være plass til ca 50 overnattende. I tillegg til dette er det mulig å ta med egen lavvu eller telt. Å sove under åpen himmel kan være er artig eksperiment denne helgen.

Det legges tilrette for at alle familier kan delta, og ved særlige hensyn ta venligst kontakt med Cathrine Gundersen (cathrine.gundersen@live.com) snarest slik at vi får dette til.

Vi legger opp til at man skal kunne delta på hele eller deler av programmet til Skotfossdagene 2019 selv om man har en funksjonsnedsettelse. Les mer om Inkludering på Skotfossdagene.

Frivillig?

Vi ønsker personer med funksjonsnedsettelse velkommen som frivillig til Skotfossdagene. Kanskje akkurat det du er god på bidrar positivt for andre? Ta kontakt med Cathrine Gundersen for å finne ut av akkurat hvordan vi kan spille hverandre gode!

Festivalområde

Kontaktinformasjon

Arrangør er Cathrine Gundersen og kan nås på:

Tlf: +47 948 51 954
Mail: cathrine@hverdager.no

Hovedområder

Teltplass

Teltplassen er stedet hvor vi setter opp lavvuene som er lånt av Skien kommune. Det vil også være anledning til å sette opp egne telt og lavvoer, det er ikke optimalt med hengekøyer. Man må selv ordne liggeunderlag og sovepose.

Grillplass

Grillplassen ligger midt i mellom teltplassen og scena. Her vil det settes opp partytelt ved dårlig vær, og det er her alle måltider serveres. Ta gjerne med pledd, stoler eller lignende.

Lekeplassene

På lekeplassene vil primærdelen av de organiserte aktivitetene finne sted.

Andre områder

Scene

Fra scenen vil det være underholdning, kåring av vinnere og gis informasjon.

Badeland og strand

I år blir det ett badeområde, og det holdes til stranden. Mellom stranden og sjøledningen vil det være ekstra vannaktviteteter. Kanoene er tilgjengelige fra stranden på Tangen.

Slusemesteren på Løveid

Utover området i Skotfoss sentrum (Tangen) vil det være gratis inngang til besøksgården for deltagrne på Skotfossdagene 2019 hos Slusemestern på Løveid. 

Samarbeidspartnere og sponsorer

Vi takker alle våre sponsorer og samarbeidspartnere. Uten dere ville det ikke være mulig å arrangere Skotfossdagene! Noe å bidra med? Bli sponsor!